Fa uns quants anys enrere, cap al 2011, que Joan Ochoa i Dolors Hilari van decidir compartir al mercat, la seva experiència en l'elaboració de canelons i croquetes, seguint la més genuïna tradició casolana.
Encara que no va resultar senzill obrir-se camí en un mercat tan arrelat en la tradició, la nostra dedicació per a fer les coses bé ens ha portat a convertir-nos en una empresa familiar reconeguda en el nostre territori com un referent en el món dels canelons i les croquetes.
L'arribada de Joan Ochoa Hilari assegura la continuïtat del nostre projecte, tant en la seva visió com en la seva missió de proporcionar el millor producte com a empresa. Això implica mantenir la tradició familiar de produir artesanalment tots els nostres articles, enriquint cada trobada al voltant de la taula amb les nostres creacions.
Ens enorgulleix ser pioners en l'elaboració artesanal de canelons i croquetes, sense afegir conservants ni colorants, garantint sempre la màxima qualitat i frescor en els nostres productes.
Dia a dia ens continuem esforçant per a mantenir viva la tradició culinària, combinant sabors autèntics amb tècniques innovadores per a oferir una àmplia gamma de productes que satisfan els paladars més exigents.